Joëlle Versteeg Chiropractor voor Paarden wordt Equipotentia Paardenzorg

Met de start van mijn nieuwe opleiding tot instructeur Paard & Gedrag en de uitbreiding van mijn diensten voor diergeneeskundige zorg is het hoog tijd om ‘Joëlle Versteeg Chiropractor voor Paarden’ in een nieuw jasje te steken. Per 1 mei verandert de naam van mijn bedrijf naar ‘Equipotentia Paardenzorg’. 


Aan de nieuwe website wordt nog volop gewerkt maar mocht je alvast een kijkje willen nemen dan ben je van harte welkom op https://www.equipotentia.nl. Voor vragen of afspraken ben ik bereikbaar via info@equipotentia.nl of 06-43146680. 

Ik zou het geweldig vinden als je een beoordeling over mij zou willen schrijven, zodat andere mensen een goed beeld krijgen van mij en mijn bedrijf. Dit kan via google, facebook of onderaan op de pagina van mijn nieuwe website. 

Voor mijn opleiding ben ik regelmatig op zoek naar paarden met uitdagend gedrag. Heeft jouw paard een gedragsprobleem waar je graag samen met mij mee aan de slag wilt? Houd dan de website en deze facebookpagina in de gaten of stuur alvast een mail. 

Allereerst wil ik iedereen graag een gezond, sportief en soepel 2020 toewensen!

Voor 2020 staan er al mooie activiteiten op de planning. In februari start ik namelijk met de ORUN opleiding Paard & Gedrag van Annemarie van der Toorn. Hierin komen o.a. obstakeltraining, werken aan de dubbele lijnen, trailerlaadproblemen en andere uitdagende gedragsproblemen aan bod. Van jongs af aan heb ik al een grote interesse in “probleem” paarden. Een hoop van deze paarden kan ik nu al helpen omdat het gedrag vanuit lichamelijke klachten komt, maar er blijft altijd nog een groep paarden met onbegrepen gedrag over.  Ik hoop deze groep binnenkort ook te kunnen helpen.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Ik zal jullie via facebook op de hoogte houden met filmpjes en tips voor bepaalde gedragsproblemen.